keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

"Vasen laita pitää!" - Riku Manni ehdolla Liedon valtuustoon


Tässä tiiviisti Rikun vaaliteemojen pääkohdat. Näillä pidetään vasen laita iskussa ja Lieto kuntalaisilla!


1)      Koko Lietoa on kehitettävä tasapuolisesti
-          Keskustan aluetta on kehitetty viime vuosina, mutta esimerkiksi Asemanseutu on jäänyt liian vähälle huomiolle ja jopa lyhytnäköisten heikennysten kohteeksi.
-          Kylien palveluiden alasajo on käännettävä alueellisten palveluiden kehittämiseksi.
2)      Lieto kuuluu kaikille
-          Kunta on asukkaitaan varten ja se edellyttää kaikkien kuntalaisten huomioimista. Erityisesti nuorten, vanhusten ja vähävaraisten palvelutarpeeseen on vastattava paremmin.
-          Urheiluseurojen toimintaympäristöä on tuettava aktiivisesti ja koko kunnan alueella nuorisotilat on saatava pikaisesti kuntoon.
-          Rajoittamaton päivähoito-oikeus on kaikkien perheiden perusoikeus.
-          Maksuttomien lukiokirjojen selvittämistyö on aloitettava viipymättä vuoden 2017 aikana ja selvitystä on laajennettava koskemaan myös ammatillista koulutusta.
-          Vanhuksille suunnattujen palveluiden monipuolisuuteen on kiinnitettävä jatkossa yhä enemmän huomiota. Seniorit kaipaavat muutakin kuin hoivaa ja heidän näkemyksiään tulee kuulla.
3)      Lieto ei ole myynnissä
-          Yhtiöittäminen ja yksityistäminen tuhoavat demokratian, hyvinvointipalvelujen tason ja tulee valtavan kalliiksi. Kuntalaisten verovarat eivät ole tarkoitettu voitontavoitteluun, vaan kuntalaisten hyvinvoinnin lisäämiseen ja syrjäytymisen estämiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti